Projekt

tommyblomqvist.se

Jag har ofta en hel del projekt igång och vissa av dessa får lite mer utrymme i både vardag och form av information på internet.

Här finner du information om projekt som jag just nu prioriterar.


Amatörastronomi (på nytt)


Redan långt innan tonåren var jag mycket intresserad av astronomi och alla dess underområden. Det var därför inte så konstigt att jag fick ett visst intresse för amatörastronomi och att jag ägt ett par medelmåttiga teleskop för att utforska med egna ögon. Samlade även på mig några högskolepoäng i ämnet även om de vid de har laget känns preskriberade.

Astrofoto blev tidigt ett intresse och jag gjorde viss tappra 35mm-experiment på 70 och 80-talet.

För ett tag sedan väcktes intresset på nytt kanske mest för att jag ganska ofta tillbringade tid i mörkret när min yngsta dotter var på ridlektioner ute på landet. Utvecklingen inom inte minst astrofotografering har dock varit extremt snabb senaste åren så det är som att börja om helt på nytt !

Jag kommer löpande skriva lite om detta på min personliga blogg https://tommyblomqvist.wordpress.com samt i olika amatörastronomiska forum.

Religionsdialog


Religion är ett fortfarande idag ett mycket intressant område och samhällsutvecklingen gör att den verkar bli allt mer relevant.

Jag personligen är mycket engagerad i dessa frågor och har nu nyligen öppnat ett forum och blogg om ämnet.


https://religionsdialogen.wordpress.com/


Min mest officiella blogg hittar du här:

http://tommyblomqvist.wordpress.com

ADRESS

Grisslevägen 5

611 62 Nyköping

SwedenDELA SIDAN

Knapparna gör att du snabbt kan dela denna sida.

Copyright © Tommy Blomqvist